Umetne trepalnice in moji treningi

Res mi je neprijetno stopiti pred ljudi neurejena in brez make upa. Tako sem imela težavo, ker sem se prijavila na skupinsko telovadbo, kjer seveda ne moreš imeti make upa zaradi tega, ker se potiš. Moram priznati, da sem bila na prvem treningu čisto iz sebe, ker sem bila čisto naravna. Tako sem po treningu začela razmišljati, da bi si lahko naredila saj umetne trepalnice in tako vedno imela lep pogled. Še sama točno ne vem, zakaj me to tako moti, a me moti precej. Ker nisem človek, ki veliko hodi naokoli in tako mi ni všeč, če me že vidijo, da me vidijo, da nisem urejena. 

Tako sem poklicala salon za umetne trepalnice in prosila, če bi si jih lahko naredila čimprej, da bi že na drugi trening prišla z umetnimi trepalnicami. To bi bilo super, ker bi se veliko boljše počutila. Dobila sem termin za umetne trepalnice pravočasno in tako sem na trening prišla lepa. Verjamem, da drugi niso videli bistvene spremembne, jaz pa sem bila veliko bolj sproščena, ker sem se počutila lepa. Tako sedaj redno telovadim in mi ni prav nič nerodno. Je pa res, da imam vedno umetne trepalnice, sedaj brez njih sploh ne morem. Kako se bom navadila brez njih ne vem, ampak en premor bom morala narediti. 

Umetne trepalnice in moji treningi

Včasih smo ženske do sebe preveč zahtevne, jaz sem sigurno ena izmed teh. Ali imam umetne trepalnice ali ne, to drugim ni pomembno, ampak sama pa se počutim veliko lepša, če jih imam. Tako pridejo na vrsto umetni nohti, podaljški v laseh, ker smo si tako lepše in smo bolj zadovoljne same z seboj. Meni je posebej všeč to, ko sem si na primer dala umetne trepalnice in bila sem prav srečna. To je bil dogodek, ki mi je polepšal dan. Naredite si lep dan in poskrbite zase in za svoje želje.